Thursday, December 13, 2007

Hujan di petang Khamis

Salam,

Brrrrrrrrrr sejuknya, hujan petang-petang camni. Tadi ngantuk sangat-sangat... tapi nak letak kepala je ada orang call, nak letak kepala je ada orang call...lepas tu dah tak ngantuk lagi grrrrrrrr...

Kejap lagi nak pi umah 'ibu kutu' ambik duit kutu ha ha ha... aku join main kutu sebab nak top-up semua akaun yang ada... sedih tengok baki yang ada dalam akaun yang ada tu... isk isk isk... sabaq saja la :(

Sepatutnya turn aku bulan ni...tapi ada kawan minta tukar. Abang bulat kata OK je sebab mungkin kawan tu sesak. Bagilah kat dia dulu. Sebenarnya abang bulat pun masuk share juga, dia guna nama aku le...sebab ni aktiviti pompuan...geng pot luck.
[isk isk isk makan je keja kami ni....]

Ok nak kuar dah...cau cin cau... esok keja, dan lusa pun kena mai opis sebab ada taklimat TNC, isk isk isk awatlah depa ni suka bebenor buat aktiviti hari Sabtu dan masa orang bercuti. Tak bolehlah nak bawa mak abah jenjalan... apa-apa pun petang Sabtu nak bawa pi Pasar Filipin, nak beli tikar... untuk bawa balik kampung dan untuk umah baru :)

Bye...cau cin cau layannnnnnnnnnnnnnn!!!

~dariBMkeKK~

5 comments:

Mummy Rizq said...

kat sini pun asek ujan ajer.. kaya tokey laundry bulan nie!

achik pun main kutu, tapi kutu tupperware...

Alinlai said...

:) best juga main kutu ni, bleh gak menyimpan duit kalau tidak pandai belanja je. Sure banyak tupperware kat umah Achik :) tadak plak org buat kutu Corelle ka... ke ke ke....

Cat Cat said...

Alin,
Dulu Cath pun suka main "duit kutu"... Bila turn Cath dapat duit, fuyoo - KAYA. Makan sini sana, shopping hari2. 2-3 habis belanja. Next time main lagi..

Norasiah said...

kalo kat forum wanita tu, macam2 kutu ada. tudung, kain, pinggan, periuk, sumer ada. saya pon pernah buat kutu batik. masyukkk...

Alinlai said...

cath,
ajak la kenkawan kat US tu main kutu... mana tau diorang suka konsep tu :)

asia,
wah kutu batik pun ada... rupanya macam2 jenis kutu ada...yang saya tau kutu duit, kutu tupperware, kutu pinggan mangkuk, kutu rambut....[opsss...itu species lain]