Monday, February 12, 2007

Hari senin...

Salam,

Sejuk hari ni...hujan sepanjang hari :) Alhamdulillah...syukur.

Minggu depan cuti seminggu...kami balik kg abang bulat. Tak tau lagi bila sebab tiket pun blom beli lagi. Sapa suruh last minute baru rancang...tak pe dia nak guna enr*ch points :)

Sunyi kampus, kelas Rabu nanti tak tau la berapa kerat yang nak mai...dah la majoriti budak cha ya nun alif. Tak kisah la tu...asalkan kelas ON, sapa yang ponteng tu nasib le...kalau tak berapa nak boleh menjawab masa xm jangan salahkan kita plak...pandai buat kena la pandai tanggung...


Ngantuk ni...rasa macam nak berbaring-baringan je...dah la sejuk je memang best kalau bleh kroh kroh.


Mana la tak ngantuk...pagi tadi b'fast nasi lemak, lunch nasi goreng + ayam tandoori... isk isk isk. Malam ni tak nak makan la...beli buah je la.

Hmmm sedap plak ingatkan ketam masak cili malam tadi... he he he bukanlah aku masak pun, sabtu malam kami pi dinner kat seafood rest. makan ketam masak cili, sayur kangkung dan ikan masak stim...memang yummy la...lagi best kami dengan selambanya makan dengan tangan... perghhh best oooo.

Hah...malam ni ada Fa*l Sulit AF, jangan la gelak...aku memang suka tengok rancangan merapu macam tu... last week tengok tak insiden gambar Salim* seiras Salom*? eiii masa tu meremang juga la bulu roma...tapi tengok juga la...walaupun sensorang, masa tu abang bulat naik solat Isyak...rupanya dia terus naik tido...uiskkk seriau la juga tapi macho la kekonon ha ha ha...tapi memang pelik la gambar dia tu...boleh la google kalau nak tengok...seram juga la.


Tadi ada student mai jual tudung ... kenalah beli sebab cantik-cantik, macam-macam nama ada, yang paling terkesima tu...ada tudung Dat*k K, dinamakan sempena nama dia sebab ada bulu-bulu kat tudung tu isk...apakah motifnya ??? Mungkin sebab Dat*k K ada bulu kat hidung???Tudung Ina Na*m pun ada juga, lawak sungguh. Dulu tudung Maw*, la ni tudung Ina plak... ke ke ke...sabaq saja la. Tapi biasalah bila dah jual kat sini mana ada yang murah lagi...semua RM30 ++, bila fikirkan dah malas dok tengok tudung yang sama je tu yang membeli tu... tapi kalau dapat beli kat KL or K'tan lagi best la kan...lebih banyak pilihan...boleh tawar-tawar lagi. Ini nak menawar sangat pun kesian plak kat budak tu.

Stop dulu la...nak sambung buat keja sikit...dah hilang sikit ngantuk bila menaip macam ni. Bye bye :)

~dariBMkeKK~

9 comments:

marlinabaharom said...

lyn, itu hari achik gi kelantan memang rambang mata tengok tudung. but at the moment belikan mak dan mak mertua jer laaa. achik punya sendiri? insyaallah one day....

~ahni~ said...

Sempat lagi tu beli tudung... heheheh

Hujan ke kat sana? Sini panas

alinlai said...

Achik,
dah lama tak pi area situ, teringin sangat2...nak membeli dan membelah ke ke ke...sure rambang mata juling2 la kan...insyaAllah ur turn will come soonnnnnn banyak2 berdoa :)

Ahni,
ke ke ke sempat :) iye sini ujan juga, sejuk je... kat semenanjung panaskan? tak pe sabaq je la beli tong air dah?

simah said...

malam jadik tak makan buah... tak ka hang tibai makan nasik jugak?

alinlai said...

Simah,
la ni mkn buah je malam2...diet yang sihat la kekonon :)pagi2 baru pi cari nasi lemak + teh tarik perghhh bestttt wa cakap lu

maR said...

kak lyn,
Nak order bulih, nak mai kat rumah makan pon, bulih :D
Nak balik nanti confirm la ok? Heh heh

alinlai said...

Mar,
wah tq tq...nanti kak lyn infrm awai2 :) Tahniah la dah melangkah maju ke depan...bisnes kek yang yummy tu, perghhh teringin plak nak mkn cheese cake...kena pi beli la mlm ni...ha ha ha...

happyirfa said...

emm dah lama aku x beli tudung.
tibai mak aku punya bila balik kelantan...jahatnya aku .

alinlai said...

happyfira,
ke ke ke...biasalah tu aktiviti kebas mengebas tu saya buat gak, lagipun balik sekali sekala mak pun pejam mata je la...sabaq je la dengan anak2 dia ha ha ha...