Friday, February 09, 2007

Habis seminggu....

Salam,
Senangnya rasa hati dah hujung minggu...dan kerja semua dah siap...jadinya bolehlah berehat-rehat dengan santai...(kekonon la...) Alhamdulillah...perut pun tak berkeroncong lagi, baru lepas makan nasi lemak, ada student jual kat lobi. Oklah...tapi sambal je sikit sangat...yang lain-lain kira ngam la.

He he he...untuk makluman, tak dapat satu tarikh pun yang sesuai nak pi jenjalan...sama ada naik k'terbang k'jaan atau pun k'terbang swasta. Bila tiket murah, masa tak sesuai...bila masa sesuai tiket dah mahal...iskkkkk sabaq saja la.

Minggu depan tak larat nak makan limau la...biasanya budak2 ni rajin bagi limau mandarin tu. Kalau sorang bagi 2 biji pun cukup la...jenuh la makan, tapi dah orang bagi kita ambik je, rezeki jangan ditolak :)

Minggu ni kami semua kat sini memang pening kepala, dah la nak siapkan soalan xm masa ni la depa nak buat meeting itu ini isk geram sungguh. Dah la kat sini meeting lama, setengah hari tu memang biasalah. Pernah dulu meeting bersambung ke sebelah petang...aiyarkkkkkkkkk memang penat kepala otak...tapi sabaq saja la...bertambah sabaq kalau makanan sedap... kurang sikit marah sebab sambil makan boleh juga update perkembangan terkini ha ha ha... gosip itu ini kwang kwang kwang.

Minggu depan kebanyakan kelas akan berkurangan ahli sebab dah ramai budak yang balik CNY, memang nak marah sangat sebab orang dah set bagus-bagus cuti semester sama dengan CNY depa nak juga ambik cuti awal. Harap-harap tadak la budak Melay* pun tumpang dua kaki balik cuti panjang juga, kalau ada memang nak kena sekeh kepala.
Oklah...stop sini kalau ada berita terkini update petang nanti kalau tadak...sampai sini saja la...ciao :)
~dariBMkeKK~

5 comments:

happyirfa said...

la ..sianya tak dapat set hari utk cuti2 mesia..lain kali ada lagi yer..janji duit ada.tak gitu?

Ayu said...

alin,
ada dak lecturer melayu amik kesempatan cuti awai jugak? hahahahah

alinlai said...

fira,
itulah pasal...geram je tgk tarikh2 tu...sabaq saja la :)

Ayu,
so far blom dengar lagi la... tapi kalau lect. ambik cuti pun kami buat kelas ganti, ni budak2 ambik cuti awai yg geram ni...alasan depa harga tiket murah...isk kalau belajaq kat o'seas jgn harap la nak ambik cuti senang2 macam tu.

simah said...

seminggu dah habis.. minggu depan ada lagi..dan minggu yg lagi satu dan yg lagi satu heheheh

alinlai said...

simah,
he he he macam iklan bateri plak dan lagi dan lagi dan lagi....sedaq2 habis setahun erk...