Tuesday, January 23, 2007

Sesi terlelap...

Salam,

Hari ini hari selasa... lunch pukul 12pm - 2pm, temankan kawan pi TH, dia hantar borang apa ntah...lupa plak nak bawa buku kalu tidak boleh update tengok berapa juta rupiah ada dalam itu akaun...

Lepas tu terus ke sesi makan tengahari kat MU*S, makan borak makan borak...terus la ke sesi menengok-nengok barang contohnya tudung, kain ela, baju dll...dalam dok tengok-tengok je tu sempat masuk fitting room...try jubah + seluar...yang mana akan menjadi jubah saja sebab labuh ngam-ngam je, seluar tu pakai dengan baju lain...disebabkan rasa macam cantik je bila pakai baju tu (sesi perasan sorang-sorang...) maka menjadi hak milik saya la jubah tu...kwang kwang kwang...

Terus tak cuba-cuba masuk ke kedai lain lagi sebab nanti banyak beg plastik yang kena bawa :)

Sampai opis pukul 2pm...cantik je. Dah ada student menunggu...dok risau pasal khamis ni ada midterm xm...alahai relax la soalan senang je (jawapan mestilah susah...)

Lepas Zohor...terlelap kejap...terkejut sebab ramai bebenor orang mengetuk pintu...bukan masa konsultansi sila la jangan kacau...tapi dah ramai sangat yang tak faham bahasa, buka la juga bila tanya kenapa rupanya cari orang lain, macam la tak nampak nama saya kat depan pintu tu kena marah seround blah la budak-budak tu...isk isk isk sesia letak jadual konsultansi kalau depa bleh terjah je 'sesuka hati'... (macam fesyen Ely*na kat AJL21 plak....)

Petang ni nak balik awal sebab nak makan kek coklat yang kawan saya bawa dari Nilai...nampak yummy sangat, malam tadi sikit lagi nak memotong ala hepi besday tapi ditegah oleh abang bulat sebab dia diet la sekarang ni :(

Kawan saya mai KK, malam tadi baru dapat jumpa itu pun pi lepak kat bilik hotel dia je, lama sungguh tak jumpa...disebabkan kenal dua-dua orang (dia dan suami dia...) lagi la best sembang. Ni kawan masa kat US, sempatlah imbas sikit-sikit citer lama...mujurlah tak banyak kalau tidak pecah rahsia kwang kwang kwang...tapi apa la rahsia sangatnya...saya OK apa kat sana...boipren pun tadak...

Macam panjang je...tadi macam tadak idea tiba-tiba bleh jadi panjang plak N3 ni...magik sungguh. Ok berhenti dulu... bye all.

~dariBMkeKK~

19 comments:

happyirfa said...

uih..jauhnya datang kek cokelat dari nilai yer..
selamat memjamu selera

alinlai said...

iye..terharu plak ingat juga depa kat saya yang jauh ni siapa buat kek coklat tu ... balik keja kelmarin sedap la menjamu selera nyum nyum....

alinlai said...

ralat: siap bukan siapa (ke ke ke....)

ibuVouge said...

alin
aku tak baca pun komen ko..( honest aku kan heheheh)
aku singgah sbb nak kasi tau aku windu kat blog land...bz meh kat sini.. x dan aku nak ronggeng

kaklong said...

salam,

sedap plak kek coklat tu rasanya

hahah..tak masuk kedai lain takut bawak keluar plastik2...apa salahnya :D???

alinlai said...

IV,
sungguh terserlah ketelusan .. tak pa dah singgah pun kita orait la...ehhh pi buat keja nanti bos marah ke ke ke...

Syikin,
memang sedap sangat...eiii tak sabar nak balik nak perabih ha ha ha... uiskkk hujung2 bulan ni kalau bawa plastik2 banyak2 orang pelik la plak...kena kontrol ke ke ke....

marlinabaharom said...

lyn, hang jangan nak diet plak.. nanti kena carik jubah saiz budak kecik..heee..hee..

alinlai said...

Achik,
ha ha ha...betul tu, lagi payah sebab design for sure out of date, baju budak2 mana la cantik sangat, dah tak bleh nak bergaya sakan....setuju setuju :)

kaklong said...

salam,

alin..boleh tak bagi tips utk interview bagi calon pendidik /lecturer utk sekolah or ipta/s sbb saya dah hantar resume, tp tak dipanggil lagi.
boleh jawab kat sini or email saya: widaad98@yahoo.com

apa soalan2 biasa yg ditanya oleh pihak penemuduga.

kaklong said...

salam,

err..terima kasih didahulukan ya..

alinlai said...

Syikin,
nanti saya emel :)

arianna adrizal said...

tajuk entri ni sesi terlelap.. sib baik saya tak terlelap bc entri ahkak nih! hehehe.. jk.
lately sy diserang penyakit ngantuk yg krikital :)
hu~ makan kek?!! nak skettt!!

kak, nak tanya.. tmpat mkn dkt port garden yg depan le meredian tu boleh buat booking ke?

Ayu said...

hat tadak idea tuh la yg panjang lebaq hahahahahahaa

kasutVINCCI said...

adoiii... yg plg tak best pintu kena ketuk masa syok tido. Salah org lak tu!!

simah said...

mesti best hang dapat jumpa member lama kan? lama ka depa kat sana?

lyn.. boleh minta tolong tak? kalau hang ada dengaq confernce cun cun kat mesia in ur field kan (kan hang n halil same field).. boleh tak bagitau..? kot kot la halil boleh hantaq paper ka..kalau ada rezeki boleh la dia pi conferenca kat sana n kitaorang boleh la join sekali dia pi..

alinlai said...

Ayu,
tu la pasai...biasanya kalau tadak idea la jadi N3 panjang lebar, kalau banyak idea tu straight to the point je sabaq saja la ke ke ke

KV,
itulah balasan orang yang tido di siang hari waktu pejabat, tapi budak2 ni kalau ketuk pintu macam nak runtuh dinding...maklumlah tengah nak membesar...kita yang kena bersabar banyak-banyak...

Simah,
Tak pa nanti kalau ada conf yang best2 aku fwd kat hang, lepas tu hang fwd kat halil...lepas tu hang pun boleh boleh packing barang balik sini best best...ok setttttt :)

simah said...

sett heheh tu angan angan aku la... nak kurangkan belanja.. mcm mana pun aku kena balik sebelum tahun 2009.. passport dah nak mati...tapi tak mau la balik sorang kan... :0)

thanks 4 the email.:0)

alinlai said...

simah,
no problem :) hopefully ada peluang hang balik awal sikit... 2009 tu macam lamaaaaaaaa lagi kan?

alinlai said...

Anne,
OK settt dah delete pun tapi no dah saved dun worry