Monday, January 15, 2007

Minggu baru lagi...

Salam,


  1. Ehhh dah 15 hari dalam tahun baru...cepat sungguhkan?
  2. Hujung minggu yang santai...sabtu memang lepak rumah seharian, jimat duit masak siang dan malam...hujan pulak tu sedap je makan bubur jagung perghhh tapi dah habis la.
  3. Ahad pi pasar je, petang ada tetamu dari Semporn*, malam makan kat rumah.
  4. Ehhh itu je aktiviti hujung minggu?
  5. Minggu depan dan minggu seterusnya, dah hilang hujung minggu sebabnya, sabtu 4 - 7pm abang bulat ada kelas, dan ahad 11am-2pm saya ada kelas pulak...kui kui sabar sajalah...tak pe rezeki tu extra income untuk kami :)
  6. Ok itu saja bye :)

~dariBMkeKK~

6 comments:

simah said...

habis tu abang bulat hang golf tak boleh main la sebab ada kelas during the weekend? ker hari ahad masa hang ada keleas dia main? hang tak teringin ka nak main golf?

alinlai said...

simah,
rasanya dia buat macam tu la...pagi ahad pi main golf habis main ambik chek kat kampus. Hmmm tak berapa nak teringin sebab malas nak berlatih ke ke ke boleh ka?

marlinabaharom said...

eh! pendek jer entry?? seperti kata simah.. hang belaq la pi main golf.. masuk tournament leh menang TV.. khete....

alinlai said...

achik,
he he he...tak terbayang dok main golf tgh2 panas tu, kot dpt tv silap2 dpt hitam legam je....dah la sini panas :) lupakan saja la niat tu duduk umah tgk tv lagi best ihikss...

maR said...

kak lyn wuhooo
rendu sama akak. bila nak balik sini, boleh kita makan2 lagiii :)

alinlai said...

mar,
bulan 5 balik insyaAllah...kali ni kak lyn ajak mar pi umah kak lyn plak ok :)tapi chek bawa la cheese cake yang yummy tu ok he he he...