Friday, May 18, 2007

Sunyi dan sepi...

Salam,

Musim cuti semester ni sunyi pulak dalam kampus, kereta pun sikit pulak kat parking lot tu... isk isk isk ... boring la pulak. Nak tido pun tak ngantuk :)

Oklah...esok malam dah last AF5 tu...apa-apa pun harap sangat Mila yang menang, jgn la mamak opsss mamat line clear tu, memang la ada suara tapi kalau setakat suara iras-iras Maw* tak payah la...sebab dah ada sorang cukuplah...lagipun bukan senang nak lawan Maw* skrg ni kan zaman dia...macam masa Siti dulu la...ramai yang tak suka...at the same time ramai juga yang suka...lama-lama yang tak suka pun jadi suka juga...ehhh melalut plak. chup chup chup... balik ke pangkal jalan.

Tadi lunch Laksam, ok juga Laksam kat kedai tu, tak selera nak makan nasi sebab breakfast dah pekena nasi lemak sebungkus. Kalau tunggu presentation sampai habis tadi bleh juga pekena bihun, tapi masa tu kenyang lagi. Ehhh citer bab makan je chup chup chup...

Ada sorang kawan aku... dia nak berhenti keja, nak dijadikan cerita dia hantar surat letak jawatan... selang dua tiga hari dia dapat surat pengesahan jawatan... hmmm dalam dilema la dia sekarang ni. Kesian la pulokkkk [intonasi iklan Lasind*h Cafe...]

Pssttt ada orang bagi maklumat...rumah kami tu akan diberikan sijil layak untuk diduduki mungkin hujung bulan atau awal bulan depan Alhamdulillah...apa-apa pun maknanya bulan 7 atau 8 la baru bleh masuk...nak buat grill lagi kalau tadak grill ada berani mau duduk iskkk tarak la...bahaya kepada bot bot kecil.

Okay...selamat berhujung minggu ye...have a nice one :) jumpa minggu depan ciao cin cau.

~dariBMkeKK~


20 comments:

Norasiah said...

bot-bot kecik apanye plak? ni dah ala2 kes komen loloq kat shawal nih, "sekarang bulan 5, 2-3 bulan lagi syawal, awak shawal, jadi saya kasik butang biru." har har har haru...

alinlai said...

asiah,
hah lebih kurang macam tu la... lawak sungguh loloq malam tu :)

Apple Pie said...

weh kat mana ko makan laksam sedap aa?? aku teringin nk makan tp puas aku carik kat sini takde org jual. keji tul huhuhuuhuh

simah said...

la aku ingat hang dah pindah rumah baru dah..

bestnya nanti dapat duduk rumah sendiri..

~ahni~ said...

Sekarang ni malam sabtu, pukul 9, mestilah dia tengah tengok af tu... kami satu family tak tengok sebab hubby tak ada, kalau hubby ada mesti semua orang kena paksa rela tengok konsert, diari etc....

kasutVincci said...

dah tak sabaq nak dok rumah baru yer? Elok ler naik rumah before puasa.;)

Kaklong said...

salam,

sedapnya laksam..

alinlai said...

apple,
hang mai KK kan nanti? Pi Likas Plaz*, depan masjid B'raya tu...ada kedai makan kecik nama Shaza, kedai org Ganu, ada jual laksam, nasi kerabu dll...sedappp !!!

simah,
blom lagi simah...dok tunggu lagi... tak pa la bleh simpan duit sikit ke ke ke

ahni,
yezzarrrrrr, tengok la sampai pukul 1am ke ke ke...abang bulat pi stadium astro kat tempat lain sebab dia nak tgk MU, kasi chance dia layan MU dengan kenkawan dia :)

alinlai said...

KV,
iye...harap2 tu sblm posa le...kalau bulan posa surrender la... isk tunggu lepas Raya la :)

Syikin,
sedapppppppp!!! tak pa kat KL senang cari kan :)

happyirfa said...

hai alinlai..
impian kau nak tgk Mila menang dah tercapai..sukalah yer..aku pun suka jugak Mila menang.
sesekali nak jugak pompuan menang..dan dia mmg layak pun..

Anonymous said...

Fira,
was up was up... oklah tu asalkan jgn mamat line clear la... ke ke ke

-alinlai-

Mummy Rizq said...

alaa... umah achik lambat lg nak dpt CF..huaargghhh!!!!

alinlai said...

Achik,
itu baru rumours...tak tau la betul ka tidak ke ke ke...kalau lambat lagi isk isk isk sedihlah... ingat nak la duduk dulu sblm smbung study

maR said...

kak lynnn mana ilang ni...
Dah balik sini ka?

cikdinz said...

samolah kito. tunggu kunci tuk umah baru.
CF dah dapat tapi api ngan air lom masuk. ntah hape punya lembab dorang buat keje.....

Yatie said...

salam alinlai,


sorry lama sket nak buat kunjungan balas .. apa2 pun hopefully lepas nieh bleh aaa keep in touch and keep on visiting each others blog .. tqvm ek ..

simah said...

hang dah terkena tag.. jawab jangan tak jawab :0)

arianna adrizal said...

mana kak lyn nii.. kak, is everything ok??

ibuVouge said...

alin ko sihat ke..lama tak update..take care dear

alinlai said...

Mar,
sori la chek, blk hari tu busy tak sempat pi kulim :)

cikdinz,
eiii memang nak marah sebab masa beli kemain lagi janji mcm2, la ni lambat plak dpt kunci :(

Yatie,
:) ok jemput2 la mai sini lagi

Anne,
Ada ni...baru masuk keja ke ke ke... cuti lamaaaaaaaaaaa....

IV,
sihat :) ke ke ke