Tuesday, May 08, 2007

Happy belated b'day :)


Salam,

Isk boleh ke lupa nak wish b'day sendiri ke ke ke... itulah aku, sebenarnya 3 Mei hari tu b'day aku... tak la sambut besar besaran pun...kecil kecilan je. Malam tu pi dinner kat 'Resepi Rahsia' dengan abang bulat... malam tu dia bagi rantai tangan... TQ TQ... plan asalnya nak keluar pi beli kek nak letak kat pejabat am, dok kalut-kalut hilang ingatan plak... balik opis baru pi beli, hari Jumaat baru la buat kenduri sikit.

Itulah saja...ceritanya ok bye :)

~dariBMkeKK~


11 comments:

simah said...

happy belated birthday..eh hang tak terasa tua ka?

alinlai said...

simah,
ntah...rasa macam biasa je :) orang pun tak sangka aku dah 30-an sebab tu tak terasa sangat ke ke ke... layannnnnnnnnnnnnnn!!!

Mummy Rizq said...

lyn-selamat menyambut hari tua.. dapat rantai tangan? surprise ke pi pilih sendiri?? haa..haa..haa..

alinlai said...

achik,
tua ka? tak pa tak pa asalkan nampak muda belia....aiman tak kesahhhhhhhhhh.... rantai tu surprise siap berbalut....bila masa pi beli pun tak tau la... ke ke ke...

~ahni~ said...

Lama tak update no... rupa-rupanya sambut besday lah pulak

alinlai said...

ahni,
ke ke ke...itulah pasal, b'day sendiri pun ingat2 lupa, busy kekonon kwang kwang kwang

Apple Pie said...

Happy belated birthday. jgn dok bz sangat. bawak2 la update blog neh ahahahhaha

alinlai said...

apple,
ke ke ke I...I...ma'am.

Kaklong said...

salam,

epi besday tuan rumah :D

moga bahagia dunia akhirat

happyirfa said...

alamak sempat agi ker nak wish..HEPI BELATED BESDAY TO U..
moga pjg umur,murah rezeki dan bahagia selalu

alinlai said...

syikin,
:) terima kasih...insyaAllah aminnn!!!

fira,
ke ke ke sempat lagi...terima kasih aminnnn!!!