Tuesday, May 08, 2007

Oh oh oh....

Salam,
Minta maaf la ye kalau ada yang mai sini kosong je rumah ni... tuan rumah busy sikit...tapi dah stabil :) yezzarrrrr...

Kelas pun dah habis...kampus pun dah sunyi...seronok wa cakap lu :) Pak Lah pulak announced pasal kenaikan gaji perghhh Alhamdulillah rezeki tu :) naik gaji tingkatkan prestasi kan kan kan...

Yang gempak minggu ni ni Raja Nazr*n nak kawin dah... memang dah sampai seru la tu... baguslah. Mudah-mudahan sekufu. Yang lagi gempak...(aku suka sebenarnya...) Daf* dah voted out ke ke ke sepatutnya minggu2 awal lagi...tapi kebal sebab muka comel sangat, rasa macam tak payah ada yang keluar je....semua ada kat final pun bagus juga :(

Hujung bulan balik kampung...yey yey...seronok sebab lama juga tak balik, insyaAllah kalau jadi bulan 7 nak balik lagi ha ha ha...

Lapaq ni...tadi makan nasi goreng ala thai...rasa ok tapi macam lain pulak rupanya...tukang masak lain kot. Harap2 sat lagi abang bulat telefon sblm dia balik rumah... dia pi main golf, nak ajak pi makan lapaq la pulak. Kenkawan ramai yang berkursus P*K, aku dah lepas...bolehlah relax, ha ha ha kesian depa kursus kali ni leceh sikit pembentangan ada 3 panel...kami dulu sorang je, sempoi pulak tu. Rezeki la aku dan kenkawan la :)

Oklah...stop dulu tadak idea...nanti2 sambung lagi ok babai

~dariBMkeKK~

4 comments:

simah said...

wah.. nak balik kampung.. jeles aku..

makan makan makan.. hehe hang ni tak dak kerja lain..

satu soalan.. hang dah submit tak paper tu?

alinlai said...

simah,

ha ha ha makan, tido tu kira hobi... akan dibuat selalu, paper blom submit minta extension, esok baru nak submit :) insyaAllah jadi amin!!!

kasutVincci said...

tertanya tanya la raja tu nak kawin dgn sapa. Hiks

alinlai said...

KV,
nama 'zara' Lawyer juga...ada gambar dlm utusan hari ni... muda lagi umur 30-an...oklah tu dah sampai seru baiklah diteruskan nanti jadi agong tadak permaisuri haru pulak :)