Tuesday, March 20, 2007

Kursus lagi...

Salam,

Halloooooooooo....apa citer? Ehhh dah lama tak update kan...tadak idea dan busy sikit la. Tengah kursus ni...walaupun ada je komputer depan mata tapi tak bleh la nak update N3 nanti kantoi plak...rasanya blom ada kenkawan yang tau kewujudan benda alah ni...even abang bulat pun tatau kwang kwang kwang....tapi kalau dia tau tapi buat-buat tatau apa bleh buat la...

Kursus start kelmarin...(19032007), sampai Jumaat ni...ingatkan petang ni free rerupanya ada juga, dan diawalkan slot ke jam 2, tak solat lagi ni tadi dah pi toilet tapi ada makcik cleaner plak...kejap lagi pi lagi sekali.

Pengisian kursus ntah apa-apa...macam berulang-ulang. Ni kursus untuk orang nak sambung belajar ni...tapi jangan la tanya bila aku nak pi...no komen :)

Minggu ni dah minggu ke-14...budak2 pun dah kurang kat kampus...ramai yang lepak bilik study (konon-konon), minggu depan dah start final xm... hujung minggu ni tak buat kelas...yezzarrrrr tadi dah sms students cepat je dapat reply...seronok la depa sebab sure depa tak sangka kelas tadak...kwang kwang kwang surprise la kekonon. Tak pa program luar kampus lama lagi nak habis...insyaAllah cukup 14 minggu.

Oklah...stop sini, nak solat dan nak rehat kejap...jumpa di lain N3, bye all :)

~dariBMkeKK~

10 comments:

happyirfa said...

selamat kembali berblog dgn mcm2 citer.sibuk sgt sampai tak sempat update yer..takpe take yr time

MAMARISYIA said...

hahahaha..ini tanda-tanda org ketagih nak memblog ni Alin!!hahahaha...

alinlai said...

fira,
ke ke ke busy + malas....tadak citer menarik la, nanti bosan plak org baca :)

alinlai said...

MR,
ini tanda2 kecil ka tanda2 besaq? ke ke ke...wah ibu dlm pantang pun sempat memblog ka? Ini lagi ketagih tahap kronik ni kwang kwang kwang

simah said...

selamat berkursus..

cepattttttttt sambung belajaq! heheh

Mummy Rizq said...

woit! kursus rupanya. patut la lama tak dak!

alinlai said...

simah,
ke ke ke...ok boss...lepas ni kena survey tempat la :) malas nak menjawab ramai sgt yg dok tanya kat sini.

achik,
iye...esok habis dah tapi relax dan santai je kursus ni, break kalut pi cari makan...ke ke ke ntah apa2.

maR said...

Wahh kursus....
Best tak kursus? Heh heh

~ahni~ said...

Kursus best ke?

Saya ni kalau kursus tu bagus dan masuk otak - saya suka tapi kalau pergi tu atas paksa rela (tak berkaitan tugas) memang malas la

alinlai said...

mar,
best dan tak best...best sebab boleh jumpa kenkawan dan makan2 (ini yg penting).... tak best sebab tak tersusun dan mcm kursus asal buat je...

ahni,
ni kursus berkaitan tapi ntah la, minggu2 kritikal macam ni pi kursus pun tak selesa, minggu depan budak dah final exam...