Wednesday, August 15, 2007

Hari ini dan semalam

Salam,

  • Hari ini hari Rabu, semalam hari Selasa....
  • Hari ini 15hb [pakai batik mai opis], semalam 14hb [pakai baju biasa-biasa je]
  • Hari ini ada kelas [sibuk la sikit], semalam relax...
  • Hari ini ada meeting, semalam (malam tadi) dating...[dengan abang bulat la...] pi tengok Rush Hour 3 besttttt!!!
  • Hari ini pening, semalam pun pening...[hari hari pening...]
  • Hari ini malas, semalam pun malas juga...[hari hari malas...]
  • Hari ini kenyang, semalam pun kenyang juga...[bila nak sambung posa Syaaban? makan je...]
  • Hari ini boring, semalam pun boring juga...[bila masa yang tak boring?]
  • Hari ini tak pi minum-minum petang, semalam minum pagi petang
  • Hari ini hari ini, semalam hari kelmarin

Ho ho ho.... itu saja untuk hari ni...cau cin cau

~dariBMkeKK~

13 comments:

kasutVincci said...

hari ini sakit belakang, semalam sakit pinggang (hari hari sakit loo) Hahaha

alinlai said...

KV,
ho ho ho....tak pe...lepas ni bleh berehat lama... 2 bulan maaaa, ke ke ke

The Singa said...

semalam sihat, hari ni sakit (jatuh beskal loo..)hehe

alinlai said...

Jem,
uiskkk...jatuh beskal plak...tak pa lain kali ber'roller blade' plak :)

Sunan_Jati said...

assalamualaikum...
salam ziarah...

simah said...

hari ni minah ni dah tak dak kerja la nih hehehe

aku ada tangkap gambaq tomato turki kat blog aku..kalau hang teringin tengok pi la tengok heheh saja nak menteringatkan kat hang kesedapan tomato sini hehe

~ahni~ said...

Good update eh... good idea....

Sunan_Jati said...

Assalamualaikum...

salam ziarah... phewitt...

hehehe :P

alinlai said...

sunan jati,
w'salam wtw :)

simah,
he he he...bijak bijak... hang dok bagi aku teringat2 tu sat lagi aku pi lagi ngacau umah hang haru plak :)

ahni,
kwang kwang kwang tq tq... ini idea masa tadak idea [erkkkk ...]

happyirfa said...

SALAM ALINLAI..
semalam x keje..
lepak golek2 dgn anak jer..
hari ni keje
pening pulak sbb keje menimbun

simah said...

kalau hang mai aku lari hahahahahahaha...

alinlai said...

Irfa,
ha ha ha.....biasalah tu dah seronok2 masa cuti balik cuti berseronok2 la dgn keja :)

Simah,
kwang kwang kwang... aku ligan hang ok ka?

Sunan_Jati said...

Assalamualaikum...
semoga hari mu di rahmati allah...
mulakan kerja dgn bismillah...
heheheh

bgn pagi gosok gigi...
jom kena kopi pagi..

:P