Sunday, September 27, 2009

Falki*k Wheel...again???

Salam,

Bulan posa di Stirling ni walaupun masa panjang tapi tak penat sebab cuaca amat menarik... tak penat pun ke ke ke... jadinya pantang ada masa kami akan berjalan sana sini... ntah apa-apa. Kali ke-2 kami ke FW ni... bukan apa sebab kali 1 tu tak naik boat ... kali ni naiklah... saja tadak keja... isk isk isk.

Ini gambar sebelum naik boat...senang je nak bagi kanak-kanak diam, bagi je kertas ke apa ke ha ha ha...bertuah sungguh mak depa kan.



Ini separuh jalan ke atas terusan...


Ini dah di terusan... memang tak perasan boat tu diangkat ke atas... sedar-sedar dah kat atas...


Nampak terowong tu... boat ni dah masuk dan kuar dan nak masuk semula sebab nak turun balik ke bawah...


Posted by Picasa

Aha itu je kisahnya... nanti update benda lain plak OK daaaaaa :)

dariBMkeKKkesTiR

4 comments:

Ilah said...

menarik, bila laaa dapat ke sana.. hehehe

Alinlai said...

Ilah,
mai la untuk phd :) insyaAllah... ada rezeki tu nanti2...mana tau mai conference ka? ;)

ailininstockholm said...

Dah besar dah babies you =)

Alinlai said...

Ailin,
next week 1 year old :) Alhamdulillah memang besar ke ke ke