Monday, November 03, 2008

Alhamdulillah.....

Salam,

Maka dgn ini diisytiharkan... lahirlah kami pada 18 Okt 2008 jam 12.15am dan 12.19am.

Nama kami Awatif Hannah Lai dan Athirah Hannah Lai.

Gambar akan dimasukkan nanti... ok bye... ops... mama sihat jer, dia kirim salam :)

14 comments:

Hazelsyd said...

Alin!!

Congratulationss!!!! alhamdulillah mama dan babies nyer sihat walafiat eks...

*muahhh untuk mama nyer
*muahhh untuk both babies

Selamat berpantang beb!!

AyunasiA said...

tahniah! sker sker sker... tak sabo nk tgk babies. cepat tepek ek...

Alinlai said...

hazel.
makasih :) iye dok berpantang dgn jayanya

ayunasia,
nnt ye :)

Ilah said...

dah tangkap streamyx la tu... hehe, syok le ye. bila nak balik BM ni? tak sesabor nak tengok twins...

zareda said...

tahniah pada mama dan papa...

welcome to the twins..

Ilah said...

oh ye...lily tu kena tukar le nanti...

KV said...

hah? Twin??
tahniah!!
tak sabar tunggu gambar!

arianna adrizal said...

kak tahniah........
tak sabar nk tgk pic babies ni =)

Anonymous said...

Alin....akhirnya...congratssss...

tak sabo jugak nak tengok gambar babies... normal/caesarian?

ina paka

Alinlai said...

ilah,
dah tukar pun... ok ke?

zar,
:) makasih

kv,
uiskkk bukan dah tau ka... :)

inapaka,
normal alhamdulillah...

anne,
tak bleh masukkan gambar le... tatau kenapa

NONIE AZIZ said...

Alinnnnn...Tahniah...Alhamdulillah...cepat tau update gambo babies...

Yatie said...

Alhamdulillah .. tahniah .. tahniah ... dah agak dah mesti dah kuar deduanya tapi tatau bila the exact date .. congrats yeee :)

Alinlai said...

nonie,
ok nnt ye... setakat ni blom bleh upload tatau kenapa

yatie,
makasih :)

Alinlai said...

wah best tu jenjalan camtu...teringat zaman dulu2 hmmm rindunya kat kenkawan :)