Wednesday, November 05, 2008

[",] phewittttttttttt...

Salam,

Tadaaaaaaaaaaaaa.... kat sebelah ni le gambar kembar kami. Comel la kot... kalu kata comel ntah2 ada yg kata tak... yang penting sihat. :)

Awatif kakak... dan Athirah adik. Tak le nak panggil along dan angah... ramai sangat along dan angah... rasanya aku panggil nama le senang citer.

Ok... itu je utk hari ni...ciao

~dariBMkeKK~

14 comments:

JahRera said...

Awatif and Athirah, selamat datang ke dunia ini.
Semoga menjadi anak-anak solehah.

zareda said...

Rasa macam mimpi je kan tengok Awatif dan Athirah..

so comel.. apa plak tak comel.. rasa nak geget

Hazelsyd said...

Take care alin!! Nanti2 put up more photos of them yerrrrr heeheh

AyunasiA said...

uwaaa geram nyer... ada ke baby yang tak comel ek?

Alinlai said...

kak lela,
terima kasih..insyaAllah semoga doa tu menjadi kenyataan aminnnn...

zar,
:) iye baby mana yg tak comelkan? mmg rasa nak gigit gak... geram tgk

hazel,
insyaAllah bisa ajer :) ehhh depa ni geng hang kan ke ke ke

asia,
:) iye mana ada baby yg tak comelkan... ke ke ke

Ilah said...

Lin,
nanti blog ni dah jadi blog diorang..kekeke. Nanti letak byk2 gambar lagi ek...tak puas nengok. Lagi 1, babies ni comel dan wangi..wangi babies natural. Katanya bau babies bau dari syurga.

Alinlai said...

ilah,

iye bau wangi... pg2 je bau peluh ke ke ke

Ilah said...

nanti cuba close up nak tengok rupa mcm siapa...hehehe. rupa diorang nanti berubah2... kejap ikut mama, kejap ikut abahnya..

Alinlai said...

ilah,
itulah pasal....awatif masa lahir muka sebijik cam mak tok, ramai cakap camtu, la ni dah jadi bulat dah.

PuteriSatu said...

alahai tahniah..dah lahir si kembar ni rupanya..comel sesangat...bebudak mang semua comel la...

Ayu said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa
geram gileeeeee tgk baby hang weii
alhamdulillah semua nya selamat utk hang and babies...

take care Alin

Alinlai said...

tuan puteri,

makasih... iye mana le ada baby yg tak comelkan...

ayu,

:) tq insyaAllah selamat semuanya

cikdinz said...

alahaiiii...comel nya...

Alinlai said...

cikdinz,
makasih :)