Wednesday, June 18, 2008

Rezeki kami...

Salam,

Alhamdulillah, syukur.... doakan ibu dan anak-anak selamat ye :) terima kasih.

Nanti-nanti citer panjang ok :)


Posted by Picasa
~dariBMkekK~

15 comments:

Ilah said...

Alhamdulillah...seronoknya. Jaga diri baik2... jgn lasak sgt2 tu...ada 2 dlm tu, bkn 1.. hehehe. InsyaAllah, moga sihat sejahtera. TAk sabaq lak nak tengok "anak menakan" baru ni...

Alinlai said...

ilah,
terima kasih... insyaAllah moga sihat dan selamat semuanya... ke ke ke... iye kena kurangkan lasak... itulah yang kenkawan kat sini dok pesan gak... seriau agaknya tgk kawan sorang ni :)

Anonymous said...

Alin,

Allah maha kaya & maha segala-galanya... bila baca tu, macam dapat agak, mesti twin ni, bestnya....Jaga diri elok2

inapaka

Ilah said...

knowing u mmg tak dok diam punya org..hehehe...

Anonymous said...

Alin,

mula2 baca entry ni, gambar tak leh bukak..., bukak sekali lagi, baru nampak gambar tu, so memang twin lah ye, bestnya, AlhamduliLlah

inapaka

Alinlai said...

inapaka,
insyaAllah semoga doa dan nasihat kawan2 ni jadi penguat semangat :) biasalah kadang2 lupa diri gak... buat keja itu ini, jalan sana sini ... ke ke ke... terima kasih terima kasih :)

ilah,
syhhh!!! ke ke ke... apa bleh buat perangai sejak azali

Kaklong Syikin said...

salam...

ya Allahu akbar..allahu akbar..allahuakbaar..sukanya saya.
berkat sabar..sekali 2 Allah bagi. eii..jeles pulak saya awak nak dpt kembar. bukan apa, untung beranak kembar ni. jimat masa tau..hehee.

jgn lasak2..jaga diri baik2..melancong2 tu sabor dulu.first pregnancy ni tak tau lagi style kita camner, takut sensitif itu ini terutama bab2 buat kerja. kalau awak buat itu ini dah bleeding sikit. tandanya rahim tak berapa kuat lagi. so cepat2 rehat dan jumpa doktor tau...jaga elok2 tau..alahai, saya yg seriau. mana taknya awak tunggu dah bertahunkan..so jaga diri ya.pesan kat abg bulat, jaga awak baik2..kalau tak jaga, org kat semenanjung marah hehehe.

eh, gatalla pulak rasa nak mengandung gak hihi.

amalkan zikir ya raqiib dan ya mubdii' ya..ni utk awal kehamilan..nama2 Allah ni.

AyunasiA said...

syok nyer... saya salu doa akan jadik cenggini. tapi, kawan yang dapat. Alhamdulillah... betul gak 'teori' saya rupanya; kalo lambat tu agaknya kembar sebab nak buat sekali 2-3 memang susah sikit kan... hehe

Cat Cat said...

Wow Lin... I'm so happy for you... I dah lama idamkan anak kembar.. tapi what to do... not my rezeki... Congrats again Lin...

Alinlai said...

Syikin,
terima kasih :) insyaAllah akan cuba amalkan zikir tu ... setakat ni rasanya masih sihat tataulah kemudian hari... harap2 sihatlah juga hendaknya :) ok nanti bagitau abang bulat suruh jgn bagi buat keja ke ke ke.... [skrg ni pun dia yang buat semua syhhhh!!!] kwang kwang kwang... doakan selamat semuanya ye :) insyaAllah

Asia,
ke ke ke... iye mungkin juga tu, so skrg ni enjoy dulu berdua... apa orang nak kata pun masuk telinga kiri keluar telinga kanan je, insyaAllah ada rezeki tu, aminnnn!!!

Cath,
:) terima kasih... iye ini rupanya rezeki yang nak diberi, lambat skit tapi terus dapat 2 ... bak kata Dr tu... ohhh ini buy 1 free 1 ke ke ke...

NONIE AZIZ said...

Alhamdulillah...dua sekali ko dapat Alin...jaga diri baik2 tau sis!!!

AppleB said...

tahniah dan alhamdulillah..bestnya.

mesti ko teruja kan bila tgk sekalik 2 kat dalam tu.

teringinlah jugak nak......

Alinlai said...

Nonie,
Terima kasih dan insyaAllah... iye kena extra careful sebab lepas ni akan makin membesar :)

Apple,
:) terima kasih... teruja, terkejut semua ada... tak sangka gak, ingatkan kot2 la perut ni besar sebab lemak banyak ke... mana le tau kan... Alhamdulillah. Ehhh insyaAllah ada rezeki tu :)

The Nordic Convert said...

Assalamualaikum alinlai....

Alinlai said...

ailin,
w'salam wtw :) howdy?