Friday, June 27, 2008

Dah lega skit [",]

Salam,


Ok la... dah kurang sikit selsema ni. Hidung je berair sikit-sikit... suara tak le serak-serak lembab lagi ke ke ke...

Kejap je minggu ni... maklumlah minggu depan dah start semester eiii boringnya... sabar je la. Dengan students yang makin ramai, dengan kelas dah start alahai... yang pasti aku akan adjust agar masa bulan posa kelas dah tak banyak... segala assignment dah selesai... nak buat informal exam. Lepas Raya dah boleh relax... yezzarrrrrrrrrr!!!

Macam nak hujan plak... tadi punyalah panasnya. Mana le tak demam... cuaca KK ni ekstrem sangat. Kalau orang tak tahan... memang memanjanglah demam.

Lunch hari ni jimat dah... pi rumah kawan, sebab kawan sorang ni nak tempah buat baju ... siap ada kek, jemput-jemput udang, teh o perghhhh makan sakan le. Ntah berapa biji jemput-jemput yang aku jemput masuk dalam mulut ni ke ke ke... berselera banget. Lepas tu kek sepotong, ola la la... ndapppppppp!!! Carrot cake plak tu... yummy!!!

Ngantuk tapi tak bleh tido... ntah la, susah plak nak tido siang-siang... walaupun dah ada bantal yang empuk... hmmm agaknya kena bawa 'to to' kot, tido atas karpet ni memanglah tak memberansangkan... sakit belakang ada le.

Oklah kenkawan... tadak le cerita menarik pun... cukuplah sampai kat sini, nanti minggu depan kita jumpa lagi orait... cau cin cau

~dariBMkeKK~

4 comments:

Ilah said...

sem dah buka nanti, jangan dok kalut sgt cek naaa. In between tu kalau boleh, relax..sbb nanti bila berdiri lama2.. kaki akan jadi kejang.

Alinlai said...

ilah,
iye... itu yang kena plan betul2 ni...tak maulah last minute baru nak terkejar2 sat lagi penat plak :)

Cat Cat said...

Lin,
Dah sihat sikit, bantai terus all the food ya... Ni lah namanya rezeki, kan...?? Hehe.

Alinlai said...

cath,
ini jenis tak tolak rezeki ni, masa tak sihat pun bleh menelan makanan, bila dah sihat apa lagi ke ke ke... membantai le :)