Friday, April 20, 2007

Yippieeeee

Salam,

Khamis:

Seronoknya... dah siap marking dan grading...lengkaplah sudah silibus untuk semester ni... Alhamdulillah :)

Ke ke ke... sekarang ni seminggu sekali atau dua kali je dapat update N3... kekonon busy la tapi memang busy pun. Harap-harap esok siaplah semua urusan untuk semester ni sebab nak start key in data minggu depan dan siapkan paper untuk conference...kwang kwang kwang senang je nak siapkan paper kalau ada data, yang jadi masalah sekarang ni data blom diproses...isk isk isk sempoi sungguh aku buat keja...hasilnya??? Tungguuuuuuuuuu!!!

Jumaat:

Ok...dah siap soalan xm utk program luar kampus... rezeki ni bukan selalu mai...kalau sempat claim, sempat dapat sblm pi Turk* bagus juga tu...tak pa la....at least tak kacau simpanan (berangan je aku ni...kwang kwang kwang...) tapi macam ON je plan jenjalan ni...sebab tu la dah siapkan borang cukai awal2...kot2 sat lagi tak lepas pi o'seas plak...rugi tu :)

Ehhh kenkawan dah isi dan hantar ke borang BE tu? Cepat2 le hantar...hujung bulan ni bukan lama sangat tu.

Petang ni ada plan luar pejabat (ke ke ke), lepas Jumaat nak pi la...tinggalkan opis kejap... keja dah siap pun tak pa tak rasa bersalah sangat.

Kejap dah Jumaat...esok Sabtu lusa Ahad...pejam celik habis la sebulan...masuk bulan 5 dan lepas tu habis setengah tahun erkkkk kejap sungguh masa berlari ini memang tanda2 akhir zamankan? Insaf bila ingat benda-benda ni...cukup ke amalan? Lengkap ke amalan? hmmmm

Bulan depan mak dengan abah aku nak pi umrah...plan asal bulan 4 tapi kes visa tak dapat so ditunda ke bulan depan...tak kisahlah asalkan dapat pi... insyaAllah harapnya ada rezeki kita pulak pi umrah dan haji tu... hari tu dah sibuk nak pi daftar haji sampai la ni tak daftar lagi, kena pi la daftar... at least ada target.

OK stop sini dulu...ada masa update lagi. Chalo...

~dariBMkeKK~

12 comments:

~ahni~ said...

Amalan? Memang tak cukuppp!!!

alinlai said...

ahni,

ehhh jgn cakap macam tu...kena positif...amalan cukup insyaAllah cuma tingkatkan kualiti amalan :)

Mummy Rizq said...

yipee.. hang erk! so mak pak nak gi umrah dah... hang bila lagi???

alinlai said...

achik,
insyaAllah :) ada plan tu...tungguuuuuuuu !!!!

kasutVincci said...

pi turk* tu haruzzz shopping sakan naa!!;)

alinlai said...

KV,
kwang kwang kwang shopping lepas tu balik jual bagus gak idea tu kan? Balik modal juga pi jauh2 tu... :)

The Singa said...

nak pi turki gak... meh la sponsor tiket kami skali..heheh

alinlai said...

mama singa,
ke ke ke ini lebih kepada angan2 ni... tapi angan2 yang disertai dengan usaha...insyaAllah aminnnn menjadilah hendaknya plan ni :)

cikdinz said...

insyaallah, kalu ada ejki dapatlah pergi.
kena berusaha....

alinlai said...

cikdinz,
insyaAllah :) rezeki + niat kan kan kan ...

Kaklong said...

salam Alin,

baru hari ni dpt tinggalkan jejak, sejak smlm fail aje nape entah.

moga murah rezeki nak buat umrah pula ya

alinlai said...

syikin,
ehhh ummi dah OK ka? lama tak melawat 'blog' :) iye blogland ni manjang buat hal...sabaq saja la :)