Thursday, April 05, 2007

Esok cuti...

Salam,

Yezzarrrr esok kami cuti...seronoknya keja 3 hari je minggu ni ke ke ke...
Tengahari pi PejPos dengan chesu, ramai sungguh manusia berurusan kat situ...students la, dok angkat kotak nak hantar balik kampung... banyak sungguh barang depa ni. Agaknya segala benda nak bawa balik kot...cuba la sedekah kat junior mana-mana barang yang boleh sedekah tu...berkat hidup :)

Server ni pun tak berapa sihat jadi lebih baiklah mengarang citer tak menarik kat sini... sekarang ni semua orang diam-diam dalam bilik, sebabnya minggu depan dah nak kena submit gred budak2...sibuklah marking itu ini...hmmm penat tau. Tapi ok juga sebab budak2 ni memang 'seriau' kot nak jumpa aku...dalam ramai2 tu less than 10 mai jumpa tanya pasai apa gred rendah...yang lelain tu redha le gamaknya dengan gred depa.

Kalau yang jenis melayan aku tak bleh nak imagine bilik dah jadi macam klinik kerajaan, beratur depan bilik tak kira masa... kadang-kadang geram gak lunch hour pun dok ketuk... ikut masa senang depa je, aku tak layan...sebab dah buat jadual perjumpaan...so silalah jumpa pada masa yang telah ditetapkan.

Esok plan nak pi beriadah dengan abang bulat... dah lama tak 'morning walk' ke ke ke risaunya lepas tu pi pekena roti canai dan teh tarik je. Tapi rasanya nak memasak sakan...lama tak pekena kari kepala ikan...nyum nyum...(cehhh macam la masak sedap sangat ha ha ha...)
Ehhh dah tadak ide la. Apa-apa pun selamat berhujung minggu...jumpa minggu depan cau cin cau :)

~dariBMkeKK~

8 comments:

cikdinz said...

dah nak gi melancing dah....selamat lah semua nye..

Mummy Rizq said...

hang ni mesti garang no lyn...

~ahni~ said...

Kalau aku ni kan, tak pernah nak p jumpa lecturer lepas kuliah. Agaknya kan lecturer pun tak kenal aku.

alinlai said...

cikdinz,
erk...melancing tu mende ke ke ke

achik,
ke ke ke...rasanya garang, sebab budak yang masuk bilik ni muka kecut semacam je....

ahni,
saya dulu pun tak pernah nak pi jumpa sorang2, dalam group lain citer la, tapi budak la ni ntah la tak berdikari langsung la... benda kecik pun mai tanya ke ke ke...layannnnnnnnnnnn

happyirfa said...

alinlai.
rajin kau masak yer.

alinlai said...

fira,
rajin la juga ke ke ke...sebabnya kat KK ni masalah besar nak makan kat luar masakan sini kurengggg sikit :)

The Singa said...

isk..seb baik la dulu aku takde lecturer garang cam ko..

alinlai said...

mama singa,
ke ke ke...kira beruntung hang :)