Friday, June 04, 2010

Macam-macam Jun '10

Salam,

Wah dah bulan 6....cepat sungguh ni... tak pa la... kita usaha lebih sikit bila tau masa makin cepat
bergerak :) insyaAllah

Rabu 2/6 on the way hantar budak-budak ni pi nursery, rasa nak ambik gambar plak... saja la bunga-bunga ada lagi, tapi dah makin layu sebab dah makin panas.

Gambar 1:

Ini bunga daisy dan yang kuning tu tatau nama apa... tak sempat lagi nak berbaring atau berduduk kat situ. Silap-silap sampai ke sudah tak sempat... busy la... terkejar sana sini nak bergambar pun malas juga. Tapi bila teringat ini la benda yang boleh simpan lama... tu yang ambik gak tu :)

Gambar 2:

Macam bunga raya... merah menyala... tapi memang cantiklah, tak sempat lagi nak mengendeng depan atau sebelah pokok ni... silap-silap esok lusa tinggal daun saja kekeke...


Gambar 3:

Belakang tu bunga purple... model pun pakai baju warna purple juga :) model mengantuk la tu... tapi tahan mata sebab excited nak pi skool... sampai skool tak ngantuk pun... berlari sakan. Biarlah... asalkan bahagia :)



Hahaha...abaikan tarikh kat gamba-gambar ni... terlupa nak set tarikh... dah tahun 2041 kwang3... isk ada lagi ke kita masa tu? Wallahualam....

Sekian, tata

`dariBMkeKKkesTiR`

4 comments:

Ilah said...

cantik2 bunga tu lin... kena abadikan juga :D

Alinlai said...

Ilah,
tu la... geram tgk, tapi nak ambik sat lagi kena tangkap dgn guard plak kekeke....

~Nine said...

Huh???2041???
ishhhh cam mak neh...HIGHLANDER..
mueh2....

Alinlai said...

pika,
kemana tumpahnya kuah kalu tak ke nasi hahaha... lupa mak kan highlander gak kwang3...