Monday, May 31, 2010

Hujung Mei, awal Jun...

Salam,


Muka penat balik 'skool'


Ready nak gi jalan-jalan rasanya ;)



++++++++++++++++++++++++++++++

Hmm dah nak separuh tahun dah? Isk isk isk... cepat sungguh la masa berlari...memang tak terkejar dah ni, layan je la :) Makin lama makin penat study, tapi apa bleh buat...kena la cuba habiskan.. dah mulakan ... erkk aminnnnnnnnnnnnnnnnn... insyaAllah. Banyak gambar terkini tapi malas nak upload kat sini atau kat FB... hehehe malas segalanyalah...


Kami nak pi jalan-jalan hujung bulan ni... nak ronda negara jiran. Masih dalam UK, tak dak bajet nak kuar UK...nantilah, ada peluang dan rezeki... tahun depan la kan. Tahun ni ronda dalam dulu. :)



Makin panas kat sini... seronok sebab ringan je badan tak payah nak pakai baju berlapis-lapis dan jaket. Dah boleh pakai t-shirt dan sandal. ;) budak-budak ni pun makin seronoklah sebab bleh pakai t shirt dan seluar tak payah pakai legging lagi... mesti sblm ni depa rimas... tapi ye la... dah sejuk tak pakai nanti menggigil plak.



Dah 2 kali try cari restauran ala ala Nand*'s kat G'gow... tak jumpa juga. Tapi alamat dah ada ni... ntah-ntah minggu ni pi lagi kekeke... dok JJCM tempat yang sama je... boring gak.


Oklah... nak Isyak dulu...lena kejap, nanti bangun subuh ... la ni subuh 1.50am... dan syuruk 4.30am kwang3... bangunlah 3am untuk memastikan bukan subuh gajah... kalau terlewat sikit memang cerah la... jadinya kadang-kadang sempena cerah awal ni... 6am dah pi opis sungguh bersemangat... ;)





Tata... will update again ciao




`dariBMkeKKkesTiR`

2 comments:

~Nine said...

hahaha...Cptlaaaa blk BimBim,BamBam...

Alinlai said...

Chu,
sabaq sabaq... kot nnt tak terlayan kot hahaha...