Friday, April 30, 2010

April pergi, Mei datang....


Salam,


Wahhh dah nak masuk bulan Mei...bulan kelahiran kekeke... tapinya sibuk mcm ni tak la beria nak sambut pun. Tak dan kot nak buat makan-makan...tapi tataulah kot-kot tetiba rajin nak buat... minggu depan ke...tungguuuuuuuuuuuu... tak pe blog ni abang bulat je yang tau, orang lain kat sini setakat ni tak tau kwang3... kalau depa tau pun dari sumber tak sengaja le kot. Tak pernah habaq pun gue ada blog... cukuplah perkembangan kat Facebook je ;) blog ni reserve untuk orang tertentu je...[hehehe...yg lawak tu mostly orang tertentu tu dah add kat Facebook...] layannnnnnnnnnnnnn...


Kanak-kanak makin lasak... minggu lepas pi kenduri rumah kawan, mmg geleng kepala depa... budak-budak ni memang tak reti duduk diam. Ada saja aktiviti depa. Tapi dah mak bapa pun bkn jenis duduk diam sangat camno anak-anak nak duduk diam-diam... tau tak pe! Mujur rumah depa tu tak banyak brg2 perhiasan sebabnya dia pun ramai anak.... kalau jenis yang dok susun perhiasan kecik2 tu, lepas tu dok letak bunga hiasan perghhh rasa seriau sangat-sangat... sat lagi mai angin depa nak tarik ... jatuh ke apa ke... jenuhlah plak.


Oklah... cukuplah untuk kali ni... bulan ni 2 entries only... hehehe ok layannnnnnnnnn...!!!
Tata
~dariBMkeKKkeStiR~

7 comments:

Ilah said...

sekejap je kan masa berlalu... tup-tup dah hampir 1/2 tahun. Budak-budak begitulah... takde makna nak hias-hias dengan benda2 kecik tu... abaikan saja hehehe... nanti kita yang penat! penat mulut dan kaki tangan :D

~Nine said...

K.Lyn Happy Birtdah :)
hehhehe...Cpt2 blk cni..Pika ada hadiah!!~

NONIE ABDUL AZIZ said...

geramnya aku tengok kembaq ni Lyn rasa macam nak geget2

alinlai said...

Ilah,
tu la... benda kecik2 masuk mulut, benda besaq sat lg dok ketuk kepala satu sama lain plak kwang3... sabaq je la

Pika,
hadiah???? Wah... pos ler kwang3...

Nonie,
sat lagi hang yg kena gigit... naya plak ;)

Anonymous said...

cik lyn, gambar depa tomei sangat :) bila la nak jumpa ni..

Cik Tat said...

waaahhhhhhh...ada twin...tomei tomei tomei...nak sorang bley...nanti dah besaq leh buat jejak kasih..hehehe..



-jem-

Alinlai said...

cik sue,
ntah2 jumpa kat KK kwang3... sabo je la kan

jem,
jejak bertapak, jejak kasih pun bleh kekeke... ;)