Tuesday, April 06, 2010

Hari demi hari


Salam,

Dah setahun kat sini erkkkkk cepat sungguh masa bergerak... ye la... kalau lambat pun haru jugakan? kekeke...

Budak-budak ni pun makin membesar dengan jayanya...Alhamdulillah, pandai juga jaga anak. Ye la... mana le kami ni ada pengalaman, tapi bak kata orang tua alah bisa tegal biasa... jaga je la kan... kalau demam bagi ubat demam, kalau selsema sapu Vicks... kekeke... tapi ye la apa yang penting k.e.r.j.a.s.a.m.a. ;)


Study macam biasalah... kadang OK kadang rasa macam tak tau nak kata apa... sekarang ni kena teruskan juga sebab dah 1/3 ... insyaAllah kita usaha, doa dan tawakal... lagipun kalau dah tertulis memang rezeki kita, kalau kita usaha insyaAllah memang rezeki kita jugalah.

Bulan lepas... budak2 demam, papa depa pun demam... Alhamdulillah sihat juga... risau juga la kalau kita pun demam juga, tapi penat skit la... malam-malam depa jaga memang kita kena jaga la... dah papa depa demam. Tapi alah bukan selalu pun sekali sekala. Layannnnnnnnnnn...

Ohhh bulan ni best juga sebab ada gaji hahaha... alah ciput je, sebab 4 kelas tutorials je. Tapi OK la daripada tadak... lepas tu gaji on time tak payah nak claim segala... terus masuk akaun. Cekap juga depa ni... ada la yang bleh di 'claim' macam marking assignments, jaga exam dll... itu nantilah. Bagus juga depa ni tau... agih-agihkan rezeki kat orang lain juga ;)

Cukup untuk permulaan April... nanti akan ada lagi entry lain ta ta ;)

~dariBMkeKKkesTiR~

4 comments:

~Nine said...

Pika pun rasa cam nak sambung kat Uni. Sterling gak la rasanya k.Lyn.
muahahhahahahhahahhahahah....
dan kan Pika habis march nx yr, k.Lyn tak blk lg kan :)
MENARIK tuh....

alinlai said...

pika,
mai jgn tak mai :) kita meriahkan stirling ni ;) yezzarrrrrrr... habis 2012 atau 2013 mana2 yang cepat la aminnnn!!!

Cik Kiah said...

besar dah budak2 2 orang tu. You are one strong woman la. Dengan study lagi, jaga twins lagi...first time mummy lagik...insyaallah, i believe you can do it. Layannnnnnn =)

Alinlai said...

Kiah,

insyaAllah hang doakan la semuanya menjadi...study OK jaga depa ni pun OK aminnnn!!! :)