Tuesday, February 16, 2010

V Day???

Salam,

Rasanya kat negara omputeh ni tak terasa pun V Day ... kat TV pun tak la ada promo itu ini pasal V Day, ada la ditayangkan movie bertemakan V Day tapi ntah la... tak la terasa macam penting, kalau kat M'sia perghhhh macam sakan sungguh... nampaknya lelebih plak masyarakat kita ;) isk isk isk

Tapi kanak-kanak 2 'ketoi' ni biasalah... masa krismas bawa balik kad krismas, ni V day bawa balik kad juga kekeke... makin kreatif ada peningkatan I like ;) ahaks... lupa plak nak snap gambar cookies depa buat Isnin lepas, hahaha... tak tergamak nak memakan cookies tu, keras kong... balik petang tu, skirt penuh dengan tepung keras hehehe... lawak sungguh, tak bleh bayangkan camno depa dok uli tepung tu. Tapi mesti best ... patutlah la ni suka sangat masuk dapur, dengan harapan ada la benda nak dibuat tu... sorry ye... not yet!!!


Oh ini gambar 2 minggu lepas, petang Ahad tadak keja bawa depa jenjalan kat Atrium, Uni. Biar je depa jalan sana sini... jenuh ligan juga sebab dok kejar orang... bukan tau takut. Orang tegur je, depa terus pi dekat. Sampai orang dok cucuk duit kat ATM bleh plak depa pi dekat2... tak berani nak pi ambik sat lagi orang ingat dok skodeng pin number plak... haru haru. Malam tu depa penat... tido dengan jayanya :)

Ahaks... ini gambar ber 'skirt' lawak juga sebab kekonon macam ayu ayu la.... sambil jalan sambil pegang skirt tu... macam dok menari pun ada juga kadang-kadang tu... biasalah budak pompuan camtu le kan. Tapi mama depa dulu tak plak macam tu... jenuhlah nak dipakaikan gaun, yang dok nampak...pakai seluar pendek atau seluar panjang.... sebelum baligh, lepas baligh dah OK... [dah masuk sekolah Agama...sendiri mau ingatlah kekeke...]


Ini lagi gaya ala ala model 'skirt' yang berharga... 50pence [0.50x5.7] oklah tu... cantik gak tu... bukan beli kat carboot ok... beli kat Prim*rk ;) biasalah dah namapun student sila la amalkan gaya hidup student jangan lelebih... ;)

Malam ni sungguh berkabus... sejuk gedi [sejuk sungguh-sungguh...] dah pukul 11.35pm, tido time... kanak-kanak dah lena, papa depa pi main pingpong... mama nak join lena juga... esok nak bangun awal... insyaAllah.
Tata all...
~dariBMkeKKkesTiR~

4 comments:

Ilah said...

ayu je pakai skirt :D. jaga-jaga sikit lyn, dok suka ikut orang. Macam si kakak (farzana) dulu la, dengan sapa2 pun tak takut, siap ada cina pegang tangan jalan masa kat hospital. Yang paling lawak, di kampus ada buat majlis baca yasin ke apa ntah, siap dia pi duduk atas riba sapa2 ntah, lelaki pulak tu... malu sungguh umi dia :D

~Nine said...

Hahhaha....lawak la kanak2 pakai skirt!!~ Cehhh kita dolo2 pun tak cantek kan pakai skirt :p

nnti balik cni Cu bawak bersosial kay ngan kawan2 Cu..hahhaha senang sket tak takut org neh!! musti ramai nak layan...layannnnnn....

Alinlai said...

Ilah,

tu la, jenuh memantau... nnt kalau bawa pi shopping complex kena jaga2, sat lagi dia main ikut saja sapa yang dia rasa mcm kenal, haru sungguh tu :) hehehe... mesra alam tu sampai duduk atas riba orang kwang3... sabaq je la.

Pika,
hu hu hu... tu la, tapi bagi la juga sekali sekala pakai sat lagi tak mau pakai haru juga kot kwang3... dah le rambut sejemput hua hua hua

~Nine said...

k.Lyn upload la video kanak2 bergurau mesra sebelom tidoq...muahahahhaha