Friday, January 22, 2010

Welcome 2010 !!!

Salam,

Hmmm lama tinggalkan 'rumah' ni... mujur tadak yang tolong 'lepak' atau 'tunggu' ke ke ke...

Dah masuk tahun baru... dah nak hujung bulan 1 pun... kejap sungguh. Budak-budak ni pun dah bleh berjalan... dok ala-ala nak berlari... tapi kalau kuar rumah pandai plak buat2 lembik kaki... mak aiii kena la dukung juga, u guys are so heavy... allo... hilanglah berat mama camni.

Apa-apa pun... seronok layan depa... tak la nak marah apa pun sebab setakat ni depa memang OK, malam je kadang-kadang tak nak tido awal sebab nak bermain... biasalah tu baru dapat 'kaki' camtu le... kat nursery pun depa OK, dah masuk bilik budak 2 tahun ++ memang main sakan la... balik nampak depa penat... tapi lepas cuci badan cargas la pulak... sabaq je la.

Study pun setakat ni OK... dah menulis kira OK la tu... kalau tidak memang haru la juga, at least kena target ... cukup 1 tahun 1 bab lulus, bleh la berkira-kira nak collect data pulak... ;) nak jenjalan pun senang hati ... hahaha nak jalan mana pun. Tapi Alhamdulillah abang bulat dah dpt lesen UK... insyaAllah lepas ni my turn... usaha tangga kejayaan... ke ke ke... kena ikut kelas memandu balik jangan memain ... tak pe la, peraturan negara orang ikut je la... mudah-mudahan niat baik kita Allah Taala permudahkan segala ujian aminnnn!!!

Malam tadi cuaca diramalkan salji lebat... biasalah nama pun ramalan... yang turun hujan lebat, tak la sejuk sangat... budak-budak dua orang ni tido berpeluh.... kena la buka tingkap... lepas tu kita yang sejuk kaki isk isk isk... kalau lahir sini tataulah camno gayanya. Layan je la kan, janji sihat insyaAllah :)

Oklah.... ada azam tahun baru? hmmm rasanya tak pernah berazam pun, sebab ye la banyak benda nak kena siapkan dalam setahun tu sampaikan tatau mana satu azam mana satu tanggungjawab... jadinya anggaplah semua benda kena siapkan cepat atau lambat ;) stop dulu tata....

~dariBMkeKKkesTiR~

8 comments:

latiflai said...

jalan-jalan cari makan...,round UK la tahun ni...dah collect data n start write up..europe here we come..kuikuikui..

Alinlai said...

he he he... tu la pasai... kena simpan GBP la nak jalan2... yezzarrrrrr...

~Nine said...

Pika ngan cik N pun nak himpun duit byk2 la camneh..nak p Stir...hahahha.
Mak lang duit dah byk tak pyh himpun. mak tok ponnnn byk...to'wan lg laaaaaaaaaaa bykkkkkkkkkkkk....
hahhahahhahhahaha

Alinlai said...

pika,
ha ha ha... apa kata buat loan dgn tok wan je ;) loan @ hadiah @ biasiswa bleh?

Zareda Norman said...

nampak susut sikit bebudak tu.. dah melasak agaknya ek

Alinlai said...

zar,
aha... bdn susut tapi makin tinggi ... kaki panjang ke ke ke... bkn ketinggian mama depa la ;)

Anonymous said...

salam,
saya ingin mengetahui lebih lanjut pasal stirling bolehkah bagi e-mail atau boleh e-mail saya di ceril76@yahoo.com atau facebook zira wahab.
thank you

Alinlai said...

Zira,

Saya dah e mel... nak tanya apa2 e mel je nanti OK :)