Friday, December 25, 2009

HariNatal di Stir

Salam,

Wah dah 25/12 maknanya dah hujung tahun... maknanya dah lama kami kat sini... arghhhhh!!! Tension ke? Tak le acah jer pun... kwang3. Dah Winter kat sini... Sabtu minggu lepas dah turun salji... perasaan? Hmmm biasa je sebab salji sini dan salji US sama je kan. Tak tebal pun salji kat sini... atau blom tebal lagi... ntah la. Sejuk tu biasalah... dah suhu dibawah paras beku mestilah sejuk... batuk jangan cerita le... baik kejap, lepas tu batuk balik... tapi layan je la... sama kes la juga macam dulu-dulu. Budak-budak ni pun kejap sihat kejap selsema kejap batuk... kesian juga.


Esok Boxing Day... alah sales selepas krismas tu... macam mana rupanya tunggu le next entry :) kami dah rancang nak ke Livings*on... factory outlet, kekonon nak pi awal pagi...ntah la jadi ke tidak, harap-harap jadilah. Nak beli apa pun tatau... ntah-ntah by the time sampai situ barang dah habis orang sini katanya kuar awal pagi nak rembat barang-barang murah tu... awal kami ni biasalah 9am la... hu hu hu... layan je la kan. Minggu depan ada kawan mai dari Manc. dia nak pi bahagian utara Scot. bawa adik dia jalan-jalan... hmmm kami setakat ni blom ada plan nak ke mana-mana, mood jalan blom ada...nantilah tunggu beralih tahun dulu... mungkin mood tu sampai ;)

Budak-budak 2 orang ni bawa kuar sesi fotografi depa lena plak... sabaq je la... makanya mama n papa yang dok bergambar sana sini :)



Menara tu namanya Wallace Monument... ingat tak William Wallace dalam cite Braveheart? Aha orang yang sama le tu... belakang Uni ni saja...tapi tak pernah sampai pun ... sebab dekat bebenor... ke ke ke...

Ini jalan masuk Murray Hall... hari cuti memang kosong macam ni la... kalau hari keja penuh parking lot ni... biasalah students sini kaya-kaya...


Ok cukup la kot untuk kali ni... tata :)
~dariBMkeKKkesTiR~

8 comments:

suhainini said...

tak sabaq nak tau klyn sopping apa di ahri boxing day:)

Alinlai said...

ct,
ke ke ke... beli beg isi barang2 budak2 ni dan beg nak pi skool saja... yang lelain tu macam tak berkenan lagi nak beli... tak pa la...summer pun ada sale lagi, ;)

~Nine said...

WOW!!!...hahhahahah...

Tidoq lak kanak2 tuh kan...ok2 nnti cite lg tau k.Lyn....

Alinlai said...

pika
tu la pasai... suka tidoq sungguh...ikut sapa ntah

suhainini said...

bestnya shopping waktu2 sale:)

Alinlai said...

ct,
best juga la... tapi kat US lagi best la... sini kureng skit la... ;)

Anonymous said...

K.lyn mana lg story mory The Hannahs??? hahahhaha

Alinlai said...

ke ke ke.... ntah la tadak story dah... [malas...]