Saturday, January 30, 2010

30012010 ~~~~~ kejapnya...

Salam,

Perghhh dah hujung bulan 1 ... pejam celik dah nak habis sebulan ada lagi 11 bulan je 2010 ni... erkkkk harus lebih gigih berusaha :)

Dah hujung winter gamaknya.... 2,3 hari ni cuaca cantik... matahari bersinar terang benderang. Kelmarin ada snow skit... tapi tak perasan plak sebab masa tu kat opis, terpejam mata plak tu masa tu camno nak perasan kwang3... ngantuk la, sementara nak biasa diri bangun awal pagi, study, menaip dan sekali sekala... FB hua hua hua... tapi bagus juga tu ada progres ... at least jumpa SV dia tanya dok buat apa ada la benda nak sembang ;) selain daripada benda wajib yang dia akan tanya pasal budak-budak ni, dah bleh buat apa, tido malam OK ka... dan juga camno study abang bulat. Prihatin la juga kan... kita pun rasa selesa la juga. Kalau terus terjah tanya pasal study je...alamak... mati ayat plak. [ada ke terma mati ayat????]

Macam ada rezeki lebih semester akan datang ni.... insyaAllah kalau dapat bagus juga tu... gilapkan balik skil yang ada... lama-lama tinggal pun nnt balik nak ngajar haru juga tu. Tak pe, kelas budak tahun 2 dan 4 [kalau jadi la...] senang nak handle.... insyaAllah aminnnnn!!!

Masa dok menaip ni... BamBam dok lena atas sofa... dia excited sebab esok nak jalan2 lagi... haru la budak2 ni jangan la cerita apa-apa...especially bab nak jalan2, memang depa akan bangun awal pagi... lepas tu muka excited ... erkkk ikut sapa ntah suka jalan-jalan ni ;) kalau pesan sebelum tido esok bangun awal... nak pi jalan2 insyaAllah awal la depa jaga... bagi pakai baju pun senang je, lepas tu siap sedia nak kuar... lambat skit je dah ngamuk uiskkk sabar je la. Bila dukung masuk kereta...diam, senyum-senyum isk isk isk... layan je la kan. Tadi BimBim jaga juga, tapi tepuk2 bagi lena balik... uiskkkk kalau dua2 berjaga memang harulah, sat lagi depa akan bermain sakan... takkan pukul 3 pagi nak berlari berkejaran kot.... tunggulah pukul 8am ka... 9am ka... logik la skit.

Esok kami buat makan-makan... saja la sempena ada beberapa orang baru mai study sini... kalau tak buat macam tu tak jumpa la... sini tak berapa ramai, memang payah la nak terserempak kat Uni... masa buat makan-makan la nak update cite satu sama lain... tapi yang lagi penting masa makan-makan la bleh makan-makan sakan hua hua hua... banyak menu nak kena update ;)

Ok... berhenti dulu...nanti sambung lagi, nak masukkan gambar tak dapat sebab ini laptop lain, gambar banyak dalam laptop lain... ok tata

~dariBMkeKKkesTiR~

3 comments:

~Nine said...

Wahhhh makan..makan..makan..nyum2
baju k.Lyn i'Allah esok pika post kat k.Azlina.

Sorry la pika busy body sket lately :)

Ilah said...

amboii... ikut siapalah tu excited nak jalan2 ek...

Alinlai said...

pika,
ok :) nnt inform dia kalau dah pos hehehe...busybody? tak pe... sekali sekala busy bkn sokmo pun

ilah,
hahaha...ntah la, ikut mak menakan dia gamaknya kwang3...