Wednesday, August 06, 2008

Daaaaaaaaaa!!!!

Salam,

Ok kenkawan.... doakan selamat pergi dan selamat kembali. Esok seblm subuh dah kena keluar rumah... sampai KLIA terus ambik teksi pi NS... berBTN. Iye kursus BTN tu... tengok jadual banyak sungguh ceramah dan latihan dlm. kump. [LDK] harapnya ahli dlm kump best le... kalau tidak jenuhlah juga :)

Harapan aku 5 hari tu cam kejap je la... sebab agenda lepas BTN yang lebih memberansangkan... agenda balik kampung dan family day :) kemungkinan besar pi Ganu juga... kwang kwang kwang. Jalan-jalan cari makan? Lebih kuranglah :)

Apa-apa pun mana tau... kot-kot dapat ber'tenet' kat mana-mana... ada le update baru, kalau tidak, layan je la N3 ni sampai bosan :)

Cau cin cau.

~dariBMkeKK~

8 comments:

-akuni- said...

Wah... jalan-jalan lagi makyong ni... selamat berkursus dan balik kampong!

KV said...

selamat semuanya. Insya allah.

arianna adrizal said...

jln leklok ye... :)

Alinlai said...

Ni,
ke ke ke... iye memang sakan... seronok... bengkak kaki pun tak heran dah

KV,
alhamdulillah selamat semua.... :)

Anne,
iye dik... :)

Hazelsyd said...

hohoho cukup2 ler daaa tu.. bawak2 ler hapdet mek! tak sabaq nak dengaq cita nih

Alinlai said...

hazel,
ke ke ke... faham2 la... balik sini byk plak keja... eiii ni yg cam nak sambung cuti lagi ni kwang kwang kwang

simah said...

pompuan..sori tak dapat layan hang kat klia ari tu..kepala aku pening dgn que n luggage yg banyak tu..thanks 4 coming...mula mula aku terkejut tengok hang sebab hang dah gemuk! hehehehhe...samal berpuasa dari kami disini...

kirim salam kat latip

Alinlai said...

simah,
ke ke ke... iye le kalau aku makin kurus tak ke haru tu? Kena la gumuk barulah ada ruang untuk baby kwang kwang kwang... apa2 pun tq untuk barang2 tu :)