Saturday, April 07, 2012

Spring is in the air....


Saalam,

Perghhhh lama sungguh la tak masuk sini... mujur ingat lagi password ;)

Last week...Aryan dah 1 tahun...Happy B'day dear boy ... alhamdulillah dapat juga buat makan2 secara kecil-kecilan... jemput mana yang sempat saja... kek seperti biasa buat sendiri jer... bajet la katakan... apa bleh buat... mujur jadi kek bukan penkek hahaha...

Tapi rasanya setakat kek la ni passed dah.... bleh la nak buat icing dan topping yang simple, alah bukan susah pun encik Googl* ada.... 24/7 sedia membantu :D

La ni dok sedap mkn bengkang ubi... hahaha.... seminggu 2 kali buat bengkang. Hari tu kek pisang... sebelum tu pineapple upside down cake, yang tak jadi2 juga red velvet... sebab tak jadi kaler merah...jadi kaler cekelat juga. isk isk isk.... tapi yang best tu budak2 ni balun jer... buatlah kuih apa pun janji tak pedas... balik nursery depa balun jer... makan dgn bersungguh-sungguh.

Oklah... layan je gambar tauke yang makin lasak ni... tapi kelmarin dulu dia kena buli dengan kakak-kakak... depa suruh dia masuk celah sofa.... lepas tu depa tutup dengan kusyen hahaha... melalak tauke. Tapi tergelak juga la... isk tak boleh harap sungguh kakak-kakak dia ni...


Gambar 1: Tetiba je dia dah dalam pool... lepas tu usaha gigih nak kuar

Gambar 2: Sempat sengih bila orang snap gambar... layan jer

Okey...stop dulu... banyak cerita tapi nanti-nantilah... tata
~dariBMkeKKkeStIr~

3 comments:

Zareda Norman said...

Mana gambar the twins

Alinlai said...

Zar,

gambar depa kat facebook dah byk ;)

LILY and ROSE said...

Comel....comel....comel....