Wednesday, March 16, 2011

Gegambar :)

Salam,

Ahaks..ini le antara gegambar terkini, ada yg kata besar ada yang kata kecik perut ni. Tapi rasanya size biasa je kot... perut je yang naik... tgn kaki blom bengkak lagi... berat pun setakat 55kg - 56kg kira tak banyak sangat naik... berbanding masa 1st time...hu hu hu... 70kg berat terakhir sblm bersalin ambik kau!!!

Gambar 1: Lokasi: Baker St Nursery

Sementara tunggu kekanak induksi 1/2 jam kat nursery.... minggu ke 34
Kekonon nak baca buku atau jurnal... tapi main games telefon je la kekeke



Gambar 2: Lokasi: Murray Hall

Sesi 'menerai' kamera baru... kamera lama dah kabur... beli baru, kesian plak Boboy nnt gambar kelabu je kekeke... beli yg baru insyaAllah gambar clear skit ;) Ni dah 36 minggu


Ohhh... lenguh2 dah ni... kadang2 terasa ada kontraksi hu hu hu.... tapi tak lama pun kejap2 je... pagi2 la... uiskkk ni nak kuar pagi ke Boboy??? Apa-apa la janji selamat semuanya aminnnnn!!!

Hari ni posa lagi... esok insyaAllah... lepas tu tinggal dlm 4 hari camtu erkkk sblm Ramadhan atau habiskan sesiap? Cuba je la kan... :)

Ok nak subuh dulu tata

~dariBMkeKKkesTir~

5 comments:

KakNi (CikNi Ahnie) said...

Oh... berbadan dua rupanya kawan kita ni.. ok lah take care ye... berdebar-debar tunggu baby baru ek...

Alinlai said...

Cik Ni,
aha dok tunggu hari je pun ni, berdebar tu tidak le sangat biasa2 je kekeke... lebih berdebar lepas kuar sebenarnya

Hasfazilah said...

Muka bulat... kalau tak, muka panjang ja... hehehe... apa-apa pun, semoga selamat lah ye... insyaAllah.

Nine said...

nnti Pika update blog neh kat mak :)
Mak selalu gak tanya, "Mana yg cam diary K.Lin tulih2 yg mak boleh baca tuh.."

Jawapannya Belog okeyh!!!

Alinlai said...

Ilah,
aha...muka kebulatan skit ke ke ke... kalau tidak tak dak gaya pregnant la pulak kan? hehehe...

Pika,
ahaks...ok bisa aje :) suruh la mak tulih belog juga hu hu hu...