Tuesday, May 05, 2009

2 bulan dah...

Salam,

Ehhh lama juga tak update, tadak idea la nak citer, tapi tak best la pulak sebab dah ada akaun kat sini, kalau biar je baiklah sign off je ;)

Dah 2 bulan kat sini...macam lama dah ke ke ke. Bukan la rindu kampung halaman, tapi sebab banyak tempat dah kami sampai kwang3... sabaq je la... tak pe la janji keja siap insyaAllah siap... setakat ni dok jumpa supervisor pun dia OK, tak le komen-komen negatif pun... rasanya on the right track... :)

Budak-budak ni pun seronok je ... makin membesar dengan jayanya Alhamdulillah... blom dapat hantar nursery atau creche... hopefully sikit hari lagi ada peluang hantar depa pi situ...ada la kawan2. Ni dok tgk muka kami jer, mujurlah tak takut bila tgk org lain.... mesra alam ada la... tak pe la asalkan depa bahagia ;)

Opss lupa plak... ahad 3/5 tu b'day aku... ha ha ha siap potong2 kek lagi, best gak dah umur camni pun ada lagi peluang nak potong kek... surprise la kekonon... tq abang bulat ;) hadiah, hmmm tadak kot tapi tak kisah la ... yang penting isnin kelmarin, kami pi Livingston... designer outlet... besar, aku beli kasut 2 pasang harga 15 pounds, lepas tu beg Clarks 7 pounds kwang kwang kwang... ambik kau.

Ok la sekali sekala shopping [hmmm sekali sekala ke?]

He he he... ini la gambar-gambar terkini kanak-kanak... makin memanjang depa ni, kalau maintain macam ni mmg tinggi le berbanding mama depa ni...

Layan gambar ciao...





ta ta

~dariBMkeKKkesTiR~
Posted by Picasa

10 comments:

zareda said...

alinlai

seperti biasa.. bam bam dan bim bim memang cute and adorable..

KV said...

hepi belated besday.. Dan bes nya shopping kasut dan henbeg.

Alinlai said...

Zar,
makasih... budak2 ni dah size anak2 mat salleh dah, baju umur 9 bulan pun dah bleh muat hmmmm tak pe la senang nak cari baju ke ke ke

KV,
makasih :) iye mmg best, nak pi lagi nanti2.... bulan depan ke he he he... zassssssssss!!!

Zek Zek said...

shopping tak ingat orang...

menci!...hehhehe

Mama-Danish & Sarah said...

salam ziarah....
bestnya tengok twins u. comelllnyaaaa...

Alinlai said...

Kiah,
mai la sini... chek bawak hang shopping, clearance winter... ke ke ke bleh pakai untuk winter nanti, jimat bangat ;)

Mama Danish,
makasih ;) tak pe ziarah menziarahi amalan mulia... dtg lagi ye :)

arianna adrizal said...

hepi belated bfday sis! yg ke 25 kan kan kan.. ;D *dgn harapan leh kecek sket kasut or h/bang sebarang dua* ahahahahha~ jk.

cepatnye membesar dorg ni.. terasa tua la kakak. ahaks~

Alinlai said...

Anne,
boleh jer ;) ke ke ke... anggaplah diri kita ni awet muda sentiasa ... nak kasut? bleh... size apa? tapi bila nak dpt tu tataulah ke ke ke.... tapi kasut tadak expiry date ;)

budak2 ni besar...cam anak omputeh ... baju budak umur 9 bulan pun bleh pakai nampak ngam je... alahai, bestnya mama akan nampak muda sebab nanti sama tinggi atau lebih tinggi yezzarrrrrrrr!!!

NONIE AZIZ said...

Subhanallah Alinnnn..comeinya anak ko...pssstttt kasut clarkkkkk??? nanti kalau balik msia jgn lupa bagi tau aku..ahaksss

Alinlai said...

nonie,
he he he insyaAllah... aku buat car boot sale kat KL plak ok gak tu ;)