Wednesday, February 18, 2009

Jawab tag Achik...

Salam,

Dah orang tag jawab je .... ada gak entry baru :)


1. Do you think you're hot?

Hmmm kejap nak fikir, tak de la hot mana... suam suam kuku je [ke ke ke...]





2. Upload your favourite picture of you!

3. Why do you like that picture?
Gambar sblm bersalin... kandid abang bulat yang ambik, dok baca majalah sblm ditolak masuk labor room :) suka gambar ni sebab tatau la bila akan merasa pengalaman mengandung lagi ;) ada rezeki lagi Alhamdulillah, kalau 2 ni je pun Alhamdulillah... :)

4. When is your last time you ate pizza?
Last month, hari Sabtu tak sempat masak. [+ malas nak masak ke ke ke]

5. The last song you listened to...
Ayat-ayat Cinta - Rossa

6. What are you doing right now beside this?
Kemas-kemas meja dan kemas apa yang patut, sambil YM, baca blog itu ini, balas e mel ... bla bla bla....



7. What name do you prefer besides yours?
Ok dah nama le ni, tak nak la ubah-ubah lagi :)



People I tag :

1. Ayu

2. Zek Zek [2 orang dah tag hang kena buat juga2 tau... :)]

3. Simah [hang busy aku tau....]

4. Hazel [layan je....]

5. Ilah [",]



8. Who is number one?
Kenai kat blog je, tapi pernah la e mel dia, kekonon nak hantar baju nak jahitkan labuci bagai... sampai ke sudah aku tak pos, ke ke ke sorry la Ayu, mula-mula macam beria, tetiba malas plak nak pos baju tu... sabaq je la :)



9. Number three is having relationship with?
Halil la laki dia... org Turki ;)



10. Say something about number 5.
Kawan lama... kenai sejak umur 7 tahun (darjah 1) sampai umur 17 tahun(SPM) kami sama sekolah... lepas tu terpisah...sebab dia pi US lepas SPM, masa aku pi US lepas ITM tak plak ter'contact' dia kat sana... dah kat KK ni baru la tersambung balik silaturrahim... insyaAllah lepas ni tak terputus lagi. :)



11. How about number 4?
Kenai kat blog juga... dia ni kat Sydney tapi macam kat Ipoh je, rajin balik M'sia minah ni ke ke ke... oppppsss... la ni hang kat Sydney kan, bkn Ipoh?



12. No 2 kenai kat blog juga, dia...dulu2 dia kat Tanah Arab, la ni dah kat Tanah Melayu ke ke ke... yang aku kagum dia ni pandai buat kek... isk mmg aku tadak la skill buat kek, skill makan kek ada le :)

OK itu je... cau cin cau

~dariBMkeKK~

11 comments:

Ilah said...

Hehehe... kena jawab la ye tag tu... errr... nanti lah ye... :)

Ilah said...
This comment has been removed by the author.
suhainini said...

kak lyn..suka tgk gambaq pregnant kak lyn:)

simah said...

gambaq tu hang serba pink lagi!! matching tudung lagi!! caya la hang lyn!! tapi hang dah la carry twins...tak la banyak pon kg yg hang ambik...

aku terkena tag? heheh nanti nanti aku jawab...

hugs for ur angels... n kirim salam kat cek abang hang..

Alinlai said...

Ilah,
tak pe org busy siapkan thesis diberi kelonggaran ke ke ke...tapi kena jawab gak tau

Ct,
ke ke ke...itu kandid, mmg dok tunggu Dr nak tolak masuk labor room :)

Simah,
itu baju hospital tu... ha ha ha biasalah lama lepak spital bleh la fikir nak matching tudung, lagi pun tak la sakit sangat bleh la fikir dgn waras lagi ke ke ke, ok insyaAllah salam akan disampaikan :)

suhainini said...

kak lyn..anda tlh di tag...tp saya tulis blogspot address..tak tau nak link kan...adoi...boleh ajaq:)

Alinlai said...

Ct,
isk isk isk.... sabaq je la ke ke ke orait nnt kak lyn pi tengok tag apa la yg kena buat tu :)

Zek Zek said...

arghhhh korang punyer suku sakat ni mmg suka nyakat aku yerkkkk

Alinlai said...

Kiah,
ho ho ho... iyelah, bagi tekanan skit kat hang ;)

Ayu said...

weii hang tag aku kaa hahahaha ayooo ayooo takpa bila free aku jawab :P

Alinlai said...

ayu,
ahaks...sila la jangan memalu ke ke ke