Thursday, December 11, 2008

Kejap je ....

Salam,



Terasa kejap sgt... dah nk habis cuti bersalin. Mujur ada cuti tahun byk lg, dgn tiada perasaan, aku tambah cuti sampai 18/1 maknanya aku cuti 3 bln :)



Kelmarin kenduri Aqiqah... lega sbb dah tertunai sebahagian t'jwb sbg ibu bapa.



Hujan hari ni....ngantuk skit sebab mlm tadi kakak tak nak tido.... subuh br dia tido. Layannnnnnnnnnnnn!!!



Abah dok kira hari je skrg ni... org tua camtu le mana bleh duduk lama2. Kami dah janji Krismas ni adik nak mai ambik, tetiap hari dok cakap nak balik Krismas....agaknya mimpi pun background lagu Krismas :)



Ramai org cakap budak2 dua orang ni besar... berbanding umur, hmmm minum banyak sebab tu le membesar dgn jayanya. Alhamdulillah syukur.

16 comments:

~akuni~ said...

Memang pun... cuti ni memang rasa sat saja... rasa baru nak cuti, dah nak kena keje balik... pernah ka org kata jemu cuti?

KV said...

wah sakan sambung cuti tu. Takpe, boleh jaga baby twin lama2 sket kan. Layann

Alinlai said...

akuni,
ada kwn saya boring kalu cuti lama2... tatau nk buat mende. Kesian dia ke ke....

KV,
iye... bleh layan depa ni lama2 skit...

Ilah said...

seronok cuti..tambah2 melayan babies..seronok...lepas ni rasa cam tak nak tinggal pulak bila dah kerja. Hmm.. muka makin terserlah cam mama nye.. hehehehe...

Alinlai said...

Ilah,
ohh ya ka cam kami ka? ke ke ke... ramai gak yg cakap camtu, bulat je ikut pak dia :)

AppleB said...

wahh..dah nk abis pantang ka? patut la tak sabar2 nk makan seafood ahahhahahaha.

NONIE AZIZ said...

sambung coti? aku???nape tak bleh cuti?????grrrrrrr...

Alinlai said...

Apple,
dah hbs masa berpantang official... la ni berpantang 'jumpa' je kekeke.... ohhh seafud...yummy

Nonie,
tataulah... approve ke tak, tp dah submitted borang... tak kira le cuti je ahahaha....layannnnnnnnnnn

kin_mma said...

Amboi...jelesnye ...nak jugak cuti lammmmmmmmmaaaaaaaa...

Mummy Rizq said...

sakan tu.. panjang sungguh hang coti!

tee said...

salam alin,

lama tulll la tak jengah kat sini.. rupa-rupanya da ada 2 orang baby baru..hehehe... comey pulak tu...

congrats ye dari tee...

Alinlai said...

Kin,
ke ke ke... ambik kesempatan la apa lagi... dah malas nak keja kawang kwang kwang

Achik,
sakan memang sakan... rasa gumbira sebab plan berjalan lancar setakat ni ahaks...

Tee,
makasih... iye lama juga tak pi rumah Tee... nanti2 ye :)

Zakiah said...

salam.....

congratulations!!!! dah tertinggal flight la aku ni. Punyer lama tak beloging sampai hang bersalin pun aku tak tau. 2 sekali pulak tu.... bestnyer!

Alinlai said...

Kiah,
itulah pasal... buka blog hang dok citer pasal kes saman tu je kwang kwang kwang...makasih...dah 2 bulan pun budak2 ni, mujurlah aku dok cuti sakan lagi ke ke ke

HappyIrfa said...

salam alin..
tu dia,cuti smpi 3 bulan.aku dulu kalau boleh sampai anak umur 2 tahun baru nak keje balik.hehe

Alinlai said...

Irfa
ke ke ke boleh je cuti 2 tahun... lepas ni insyaAllah ;)