Monday, January 20, 2014

Rindu kat abah :(

As Salam,

Dua tiga hari ni rindu kat abah... sedih sebab tak dapat nak jaga abah... jadi bila teringat bacakan Al Fatihah dan sedekahkan untuk abah... mudah-mudahan tenang hati abah... terdengar-dengar lagi keluhan dia masa salinkan lampin dia "abah susahkan hampa sajakan...abah minta maaf :(" sedihnya.... masa tu, aku cuma mampu diam sebab kalau aku cakap memang aku keriau... huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....sedihnya :(

Abah... kami doakan abah sentiasa dalam peliharaan Allah swt. semoga kehidupan kita dirahmati Allah swt di dunia dan akhirat aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

~dariBMkeKKkeStirkeKK~

2 comments:

Mummy Rizq said...

Alfatihah... dah dua tiga hari ni achik asyik mimpi kat bapak achik. 8 Feb genap 4 tahun arwah pergi...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)