Friday, February 04, 2011

Hujan, salji, angin dan ...

Assalamualaikum,

1. Hujan pagi ke petang sekarang ni...
2. Salji sepagian jer
3. Angin di sebelah petang
4. ... hmmm itu isi sendiri la... kiranya ... tu macam etc... la, aktiviti rutin lain, pi library, opis, makan, masak, marah budak2 dll



Alhamdulillah, masih cergas nak ke sana sini... badan rasa ringan je berbanding 1st pregnancy... ye la, logik akal la dulu bawa 2 orang... kali ni sorang je. Tapi aktif yang sorang ni macam dua orang dulu... ada je pergerakan... bergegar perut kadang-kadang tu... main bola ke?

Minggu depan baru 2 ketoi ni pi 'skool' hantar tempat lama sebab tak dpt nursery yang murah skit... tak pe la, pejam mata je la... tak hantar kesian la plak... at least ada juga aktiviti depa kat situ. By the time adik depa besar skit... insyaAllah depa dah bleh masuk nursery 3 tahun... harap-harap la.

Oklah... cukuplah, nantilah kalau rajin update lagi... tata

~dariBMkeKKkesTiR~

2 comments:

Aku Cikni Ahnie said...

Assalamualaikum. Dah lama saya tak blog, rupa2 nya Alinlai dah tak duduk malaysia lagi ya... take care, ok.

Alinlai said...

Ahnie,

ye cik Ni dah 2 tahun lebih kat sini... :) thanks ...